Lõhepirukas

Lehttainaga valmistatud lõhepirukas maitseb suurepäraselt. Suurepärane toit nädalavahetuseks kogu perele.




KOOSTISAINED

Lehttaigent (500 g)
400-500 g värsket lõhefileed
1 keskmine porrulauk
1 sl taluvõid
250 g hapukoort
1 sl jahu
sool
pipar
värske till




VALMISTUSJUHEND

1. Eemalda kalafilee nahast.

2. Maitsesta kalafilee soola ja pipraga.

3. Tükelda porrulauk ja prae pannil võiga.

4. Lisa hapukoor porrulaugule ja kuumuta.

5. Maitsesta porro ja hapukoore segu soola, pipra ja tilliga ning lisa jahu või kastmepaksendajat, et tekiks paksem kaste.

6. Rulli lehttaigen laiali ja aseta filee taigna keskele, vala porrulaugukastmega üle ning sule pirukas taignaääri tõstes.

7. Küpseta pirukat ahjus fooliumi sees 220°C juures 20 minutit, siis tee foolium pealt lahti ja küpseta veel u. 10 minutit.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Päikeseprillid meestele: Julbo Trip (Cat. 3)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang põllul


Seinakell


Mälukaart: SanDisk Extreme CompactFlash UDMA7 64GB, 120 MB/s


Seinapilt lõuendil või kapal: üksik puu


Skulptuur: rebane


Seinapilt lõuendil või kapal: vesi ja õli


Kaelakee: obsidiaan


Kausid (20 cm) (4 tk)

Seotud postitused